top of page
Search

Kas ir īstā tievēšanas metode?

Jā, virsraksts ir maldinošs. Bet patiesībā nav. Es ilgi domāju šo nosaukt tā, kā tas ir - Spēks ir Tevī, bet arī esošais atbilst, jo tas ir tikai vēl viens piemērs kā meklējam Spēku ārpusē. Spēks ir Tevī. Nav vienas pareizas metodes kā satikt Sevi, nav pareizas metodes kā kustēties, nav pareiza veida kā dzīvot. Patiešām nav. Ārējā pasaule ir bagātīga. Viss, ko darām – fiziskā aktivitāte, ēdiens, diēta, meditācija, tie visi ir tikai papildus līdzekļi, kas ļauj mums sajust savu spēku. Tādēļ nav vienas ideālās metodes vai diētas. Tādas vienkārši nav. Cilvēki riņķo no diētas uz diētu vai no skolotāja (guru) uz skolotāju. Daži atrod sevi jogas praksē, daži noklausās kādu podkāstu vai izlasa grāmatu, kas satricina iekšēji. Citi, to redzot, arī domā, ka atradīs sevi tur... Mēs visi esam tur bijuši. Vai arī gribam, lai treniņš padara mūs laimīgus, karjera, bērni, vīrs, ēdiens, izklaides.

Meklējumi turpinās. Kas būs tas, kas mani “izārstēs”, kas mani darīs laimīgu, vai arī, kas dos man veidu palikt slaidai uz mūžu? Iegūt veselību uz mūžu? Tas pats notiek ar svara zaudēšanu. Vai fiziskā aktivitāte to var piedāvāt? Vai varbūt kaloriju skaitīšana, vai noteikts stundu skaits, vai tikai veģetāra virtuve? Vai Apzināta ēšana būs īstā? Jā. Varbūt. Tas viss strādā, un nekas no tā nav nepareizi. Tomēr arvien - Spēks ir Tevī. Nav nepieciešams atdot savu enerģiju, uzticību kaut kam no ārējās pasaules. Neatdod savu spēku ārējām vērtībām. Arī metode ir jāmeklē no “iekšas uz āru.” Un neviena metode nav absolūta patiesība, tāpat kā neviena pieredze, lai cik vērtīga tā būtu.
Notici pats Sev.

Vilšanās metodēs – tā rodas, jo esam atdevuši savu Spēku kaut kam citam. Domājuši, ka tieši šis rīks darīs mūs laimīgus. Tu vari izmantot visu no ārējās pasaules, Tu vari darīt jebko, kas no šī Tev sagādā prieku tik ilgi, kamēr tas vibrē ar tevi vienā līmenī. Un ir tik labi, ir viegli, jo Tev nav jāstrīdas ar citiem, kas dara savādāk, jo nekas nav nepareizi. Arī mana pieredze un mans ceļš var Tev derēt. Tomēr mans galvenais mērķis pirms Tu nāc pie manis ir - zini, ka es tikai nododu Tev rīkus, kā iepazīt pašam sevi. Tā nebūšu es, kas darīs Tevi slaidu. Caur Apzinātu ēšanu un treniņiem, kustībām es varu palīdzēt Tev noticēt Sev, tam īstajam, kas Tu esi #PerfektsnoDabas. Es varu palīdzēt tikai atklāt to, kas jau ir Tevī. Ticību Sev. Tavs spēks ir ar Tevi visu laiku. Pārstāj atdot laimi citu rokās. Tikai pilnīga apziņa un sevis satikšana to dara. Atbildības uzņemšanās par savu dzīvi. Spēks dzīvot tā, kā Tu vēlies. Būt tādam, kāds Tu esi. Vai Tu spēj to sajust?


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page